Actueel

Fruit attraction 2019 – FMI team goes Madrid!

16 september 2019

Met vele jaren ervaring in de handel is het team van Fruit Market International dé expert op het gebied van Limes, Lemons en Papaya’s! Wij hebben er heel bewust voor gekozen om vooral te doen, waar wij goéd in zijn. Hoe?! Onze sleutelwoorden: sterke merken en korte lijnen met onze klanten en growers.

Ons fruit komt hoofdzakelijk uit Latijns-Amerika. Met onze producenten hebben we -soms al 20 jaar!- een uitstekende samenwerking. Daarnaast heeft FMI een nieuwe vestiging in Brazilië geopend om aanwezig te kunnen zijn aan het begin van de keten. Met vestigingen op cruciale punten -Brazilië, Nederland en Spanje- beheersen we de hele supply chain. Korte lijnen, wel zo efficiënt.

Onze klanten bevinden zich door heel Europa. Wij zijn er trots op dat we met een groot aantal al vele jaren een goede samenwerkingsrelatie hebben. Wij geloven in de kracht van sterke merken en daarom hebben we in de loop van de tijd verschillende exclusieve merken zoals Royal Fresh, Toro Verde & The Lime King ontwikkeld die als concept het verschil maken voor leverancier en klant.

We hebben er super veel zin in om weer op de Fruit Attraction te staan: thé place to be om onze  telers en klanten te ontmoeten én hopelijk nieuwe contacten op te doen. See you there!