Onze merken

Merken waar wij trots op zijn

Wij geloven in de kracht van sterke merken! Daarom hebben we in de loop van de tijd verschillende exclusieve merken ontwikkeld die het verschil maken voor leverancier en klant. Elk merk heeft zijn eigen herkomst en verhaal, sommige met een heel specifiek concept.

Royal Fresh

Al bijna 20 jaar in de markt, met recht een klassieker. Ons gerenommeerde merk staat voor exclusiviteit en is gewild in het hogere horecasegment. Alleen topkwaliteit Limes, Lemons en Papaya’s zijn goed genoeg voor Royal Fresh.

Toro Verde

Grasgroene Limes in glanzend brandweerrode verpakking: ‘get energized!’ Ons recent gelanceerde high value huismerk heeft een krachtige uitstraling en onze klanten waarderen de cathy looks van de glossy red cartons.

The Lime King

Het nieuwste merk in onze collectie. De naam zegt het al: het geeft iets weer van onze ambities. Dit merk is speciaal ontwikkeld met onze telers voor verschillende klanten en doelgroepen.

Create your own brandPowererd by

Your box, our limes

Heb je al een eigen merk en wil je onze high quality Limes en Papaya's onder je eigen label? Wij verzorgen dat van A tot Z. Heb je geen eigen merk maar klinkt dit interessant? Wij denken graag mee in het ontwikkelen en realiseren van ‘your own brand’!