Create
Your own
brand

Powered by

Your box, our FRUIT

Heb je al een eigen merk en wil je onze high quality Limes of Papaya's onder je eigen label?
Wij verzorgen dat van A tot Z. Heb je geen eigen merk maar klinkt dit interessant? Wij denken graag mee in het ontwikkelen en realiseren van ‘your own brand’! Lees hieronder hoe dat mogelijk is.

Getting an idea

De vraag om onder eigen merk fruit te gaan importeren ontstaat in de meeste gevallen tijdens het persoonlijke contact tussen de klant en onze verkoper. Zij inventariseren de wensen van de klant en welke producten interessant zijn. Daarnaast wordt samen gespecificeerd aan welke volumes, welke maten en welke gebieden gedacht moet gaan worden. Als dit helder is kan er een concreet aanbod gemaakt worden.

Finding the best possibilities

Omdat FMI een eigen vestiging in Brazilië heeft, zijn onze lijnen met producenten kort en kunnen we snel schakelen in het selecteren van het beste fruit. Bij de keuze van de gewenste teler worden de condities doorgesproken met de klant en teler. Heeft u wel of geen eigen merk; wij denken graag mee in het ontwerp van de carton. De dozen worden ter plaatste geproduceerd.

Get it delivered

Nadat de productie is afgerond en de dozen gevuld zijn, neemt FMI Do Brazil ook de verdere logistieke procedure uit handen. Wij zorgen dat het afgesproken aantal pallets wordt geladen en monitoren de zending tot aan de deur van de klant. Kortom: wilt u zelf importeren en volledig ontzorgd worden? FMI regelt het van A tot Z!

Get inspired

De mogelijkheden met betrekking tot importeren in eigen verpakkingen zijn legio. We kunnen u een op maat gemaakt voorstel doen op basis van het product en de verpakking die u voor ogen heeft. Onder andere AMS uit Frankrijk ging u voor met hun eigen merk ‘Pure’. Zij kozen voor high quality limes uit Brazilië in 4.5 Kg packaging, volledig gestyled naar hun eigen merk.

Image 1
Image 1
Image 1
Image 1

Wilt u meer informatie?

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden

Neem ook een kijkje bij één van onze Andere frissen dranken

Royal Fresh