Ons team

Waarom wij trots zijn op ons werk!

rené bouman

Na ongeveer 25 jaar groente en fruit te hebben verhandeld, waarvan er 12 jaar in Griekenland, ben ik 4 jaar geleden met mijn gezin teruggekomen naar Nederland. Samen met Peter en mijn vader zijn we toen FMI begonnen. Limes & Lemons, daar hebben we onze mond vol van, papayas, vijgen en nog veel meer importeren we vanuit de meest exotische bestemmingen. Het is prachtig om het lekkerste fruit te sourcen, die te vermarkten en daarbij een blije keten te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het waardevol om ook wat te betekenen  voor onze medemens die niet zo rijk gezegend is als wij hier in het Westen. Het is mooi om dat te combineren met onze zakelijke activiteiten. Samen met het FMI team proberen we zo extra waarde te creëren voor onze relaties en een goede balans te vinden tussen werk en prive. Verder ben happily married met mijn vrouw Konstantina en reis ik graag met onze 3 kinderen door het mooie Griekenland vanwaar we trouwens de lekkerste kiwi’s uit importeren.

peter bouman

De AGF branche is een prachtige branche en ik kan dan ook met recht zeggen dat ik een fantastische baan heb. Ik werk al weer bijna 20 jaar in deze handel (het is een cliché, maar de tijd vliegt). Het is elke dag weer een voorrecht en een uitdaging om samen met collega’s onze leveranciers en klanten blij te maken. Het is mijn droom om van FMI een bedrijf te maken waar je superblij van wordt en waar we de dingen ook net even anders doen dan de grijze massa: vandaar het ‘dare to be yellow’, durf anders en onderscheidend te zijn! In mijn vrije tijd ben ik trouwens actief in onze kerkelijke gemeente, want er is meer tussen hemel en aarde dan alleen FMI. Daarnaast breng ik ook graag tijd door met mijn fantastische echtgenote en twee kinderen. Maar FMI is ook een tijdrovende hobby en daar zet ik graag mijn tanden in.

DAAN VAN DALFSEN

‘Ik werk inmiddels al weer bijna 10 jaar in de AGF branche. Eerst als Quality Assurance (QA) manager maar inmiddels al weer enkele jaren succesvol als accountmanager. Bij de inkoop richt ik me op exoten/zacht fruit uit Midden- en Zuid Amerika en bij de verkoop op het hele assortiment naar diverse landen in Europa waar Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland de hoofdmoot vormen’.

Frans van der Velden

Voor vragen op gebied van logistiek, douane aangelegenheden, voedselveiligheid en onze  certificering ben je bij mij op het juiste adres. Sinds 1998 werkzaam in de AGF branche in deze vakgebieden, en de logistieke & QA manager van F.M.I. bv.  In mijn vrije tijd ben ik vaak met de kids op stap of ben ik bezig met “sledgehockey”,  ”handbiken” of ben ik te vinden in de winkel van mijn vrouw.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

MIRZA HUSIC

De Financiële man van FMI, dat ben ik: Mirza Husic. Geboren in Brcko Dističt, Bosnië en Herzegovina. In 1994 ben ik met mijn familie gevlucht naar Nederland i.v.m. de toenmalige oorlog in mijn land. Nu, 15 jaar verder, ben ik gelukkig getrouwd en heb ik een zoon van 7. Ik ben werkzaam bij FMI sinds de startup en leer elke dag nog steeds nieuwe dingen. Mijn motto is dan ook: "blijf leren, blijf bewegen: nooit stil blijven staan." Ik hou daarom ook van sporten als voetbal, basketbal en zwemmen. Wil je trouwens weten waarom ik die papaya als zó vasthoud? Ik zie hem als onze metaforische spaarpot en ik luister naar hoe veel er in zit. It's big business!