Supply chain

IMPROVING OUR PERFORMANCE

Waar ons fruit vandaan komt?ONZE PRODUCTIEGEBIEDEN

Het zwaartepunt van onze teelt ligt in heel Latijns-Amerika, maar vooral in Mexico, Brazilië, Argentinië. Daar werken wij al jaren lang intensief samen met gerenommeerde telers die onder de beste omstandigheden topkwaliteit fruit produceren. Omdat we precies weten hoe ons fruit geteeld wordt, zijn wij ook in staat om rechtstreekste programma's voor klanten te verzorgen. Om die dienstverlening te optimaliseren heeft FMI onlangs een eigen vestiging in Brazilië geopend. Zo weten we én precies waar het fruit vandaan komt én organiseren de eigen export rechtstreeks vanaf de bron naar de klant.

Korte lijnen, wel zo efficient!ONZE DISTRIBUTIE

Ons fruit komt per boot of per vliegtuig rechtstreeks van uit Zuid- en Midden-Amerika naar Nederland en Spanje. Dankzij vestigingen op cruciale plaatsen hebben we korte lijnen met de leveranciers en beleveren wij een groot scala aan klanten door heel Europa. Daarnaast kunnen we zelf vanuit Brazilië ook exporteren naar andere continenten, de mogelijkheden zijn legio.

Een fijne samenwerkingONZE KLANTEN

Wij zijn er trots op dat we met een groot aantal klanten al vele jaren een goede samenwerking hebben. Met relaties door heel Europa in verschillende segmenten in de Europese groothandel, foodservice providers en Retail realiseren we een gespreide afzetmarkt. Daarnaast zijn we samen met onze klanten voortdurend op zoek naar nieuwe, creatieve manieren om de beste mogelijkheden te creëren. Met rechtstreekse programma's kunnen we klanten van A tot Z ontzorgen.